🍴 Adag: 6 fő 🕛 Elkészítés ideje : 60 perc 💎 Nehézség: könnyű Hozzávalók: 1,5 kg lilahagyma 4 evőkanál olívaolaj 1 közepes narancs leve 2 teáskanál só 5 evőkanál balzsamecet krém 5 evőkanál gránátalmaszirup 4 csapott evőkanál barna nádcukor v. kristálycukor v. eritrit (ízlés szerint) késhegynyi kínai 5 fűszerkeverék frissen őrölt bors, szerecsendió, fahéj ízlés szerint   Elkészítés: A hagymát megpucoljuk, félbevágjuk és nagyon vékonyan felszeleteljük. Egy serpenyőbe felhevítjük az olívaolajat, rádobjuk a hagymát, sózzuk, majd alaposan összekeverjük. Ráöntjük a frissen facsart narancslevet és fedő alatt félkészre pároljuk a hagymát. Ezt követően a fedőt levesszük az edényről, a hagymához hozzáadjuk a balzsamecet krémet...

A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

Adatvédelmi beállítások elmentve!
Adatvédelmi beállítások

Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.

Ezek a cookie-k szükségesek ahhoz, hogy a webhely működjön, és nem kapcsolható ki a rendszerünkben.

Az oldal működtetéséhez az alábbi technikai cookie-ek szükségesek
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Összes tiltása
Összes engedélyezése