Tatárbeefsteak

🍴 Adag: 6 fő
🕛 Elkészítés ideje : 30 perc
💎 Nehézség: könnyű, de költséges

Hozzávalók:

  • 50 dkg marhabélszín
  • 1 evőkanál pirospaprika
  • 3 evőkanál mustár
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1-2 teáskanál ketchup
  • 1 evőkanál worchester szósz (ha szereted erősebben, akkor tehetsz bele többet)
  • 5 dkg puha vaj
  • 2 darab tojássárgája
  • só, frissen őrölt bors ízlés szerint

 

Elkészítés:

A húst kislyukú húsdarálón kétszer ledaráljuk. A vöröshagymát nagyon apróra felvágjuk, a fokhagymát lereszeljük. Majd az összes hozzávalót alaposan elkeverjük a hússal. A tojássárgákat a legvégén keverjük hozzá. Mi egy éjszakára hűtőbe tesszük, hogy jól összeérjenek az ízek. Reggelire, pirítóssal fogyasztjuk.

A fűszerek mennyiségét természetesen lehet intenzívebben is alkalmazni.

Cimkék:
,


A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

Adatvédelmi beállítások elmentve!
Adatvédelmi beállítások

Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.

Ezek a cookie-k szükségesek ahhoz, hogy a webhely működjön, és nem kapcsolható ki a rendszerünkben.

Az oldal működtetéséhez az alábbi technikai cookie-ek szükségesek
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Összes tiltása
Összes engedélyezése